Firmaprofil

Nordbornholms Byggeforretning startede i 1983 med Murermester Kim Christiansen som nyudlært murersvend, en brugt WV- pick-up, og med lægehuset i Allinge som første vundne licitation.

Det gav et lille overskud, og siden har intet byggeri givet andet end sorte tal på bundlinien, hvilket også har medført, at firmaet modtog prisen som årets regionale Gazellevirksomhed 2004 af Dagbladet Børsen.

Grundprincippet i firmaet har altid været størst mulig forsigtighed i det økonomiske – altså princippet om, at man først køber noget, når man har råd til det.

Dette princip, sammen med ideen om selv at udvikle og opstarte nye projekter, har gjort firmaet til et af de mest økonomisk solide på Bornholm i dag, med ca. 45-50 mand fast beskæftiget året rundt, og med en masse byggeopgaver som referencer, det være sig mange typer erhvervsbyggeri, helårshuse, andelsboligprojekter og sommerhusbyggeri. Dette har også gjort firmaet til et af de største i branchen på Bornholm.

Selvom det i tidens løb er blevet til flere virksomheder, der sammen med Rø Holding er firmaets økonomiske fundament, er grundlæggeren Kim Christiansen stadig med i det daglige arbejde på addr. kirkeplads 4 i Allinge

I 2012 indgik Kim partnerskab med Claus Tranberg som har købt sig ind i firmaet


Skriv til os!

Captcha Code